ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παρεμπόριο- πρόσκληση σε συνάντηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας
27/06/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

stop_F-1060623478.jpg

Παρεμπόριο- πρόσκληση σε συνάντηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας την Τετάρτη 3/7/2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος), θα διεξαχθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς,  ανοιχτή συνάντηση με θέμα το παραεμπόριο, την παραοικονομία και τους τρόπους καταπολέμησής τους στο Νομό Λευκάδας.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο Διοικητής της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς-ΔΙ.Μ.Ε.Α. Επίσης έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Βουλευτής Λευκάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο Δήμαρχος Λευκάδας, ο Δήμαρχος Μεγανησίου, η Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Δημοτικής Αστυνομίας και συγκοινωνιών, ο Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λευκάδας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας, ο  Λιμενάρχης Λευκάδας, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Λευκάδας, η Προϊσταμένη ΔΟΥ Λευκάδας και Εμπορικοί/επαγγελματικοί Σύλλογοι του Νομού.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που  τους επηρεάζει το παρεμπόριο να παραστούν, ώστε μέσα από μια παραγωγική συζήτηση με όλους του εμπλεκόμενους φορείς να παρθεί επιτέλους η πολιτική απόφαση της πάταξης του παρεμπορίου στο νησί μας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου μέσα από την παραγωγική συνεργασία να ωφελήσουμε τον Λευκαδίτη επιχειρηματία και καταναλωτή. 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

     Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ