ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υλοποιήθηκε η ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Επιμελητήριο Λευκάδας
30/05/2024
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 1ok_F1939737852.jpg

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματικών φορέων, των επιχειρήσεων και των λογιστών φοροτεχνικών για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας αποτυπώθηκε την Τρίτη 28/5, στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας Πρέβεζας-Λευκάδας.

  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, αφού ευχαρίστησε τον εισηγητή κ. Μπαρτζιόπουλο Παναγιώτη, Προϊστάμενο ΤΕΕΣ Πρέβεζας- Λευκάδας  για την συμβολή του στην ενημέρωση των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών λογιστών φοροτεχνικών, σημείωσε ότι σκοπός της ημερίδας είναι η έγκυρη με κατανοητό και πρακτικό τρόπο, ενημέρωση για την ορθολογική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, προκειμένου να αποφευχθούν παραλείψεις και λάθη και ως εκ τούτου πρόστιμα τα οποία θα είναι επιζήμια και καταστροφικά για τις επιχειρήσεις.                                                                              

Ακολούθησε διεξοδική ενημέρωση από τον κ Μπαρτζιόπουλο  για το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με όλους του μηχανισμούς της ψηφιακής κάρτας και πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους συμμετέχοντες, δίνοντας διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήματα ως προς τον τρόπο εφαρμογής.

Την ημερίδα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κανάλι του Επιμελητηρίου Λευκάδας στο YouTube (@lefkadachamber), στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=77JBj04nKlc

                                        

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

2ok_F-1381445000.jpg

 

3ok_F-1824282533.jpg


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ